Χοιρινό Κρέας Ποιότητας από το 1950
Η Friselva ιδρύθηκε το 1950 και είναι ένα σφαγείο χοιρινών στην περιοχή Girona της Ισπανίας που ανήκει στο group AGROALIMETARI CARNI.
Είναι μία καθετοποιημένη εταιρεία, της οποίας το 50% της παραγωγή των χοιρινών, ανήκει στις φάρμες της. Παράλληλα έχει την δική της εταιρεία που παράγει αλλαντικά (Rafael Baro), και οργανικά λιπάσματα από την επεξεργασία των υπολειμμάτων των χοιρινών.
Η δυναμικότητα σφαγής είναι 35.000 γουρούνια/εβδομάδα.
Ειδικεύονται στις κοπές άνευ οστών και έχουν αναπτύξει για την Ελληνική αγορά μία κοπή παντσέτας ειδικά για γύρο.
Πιστοποιήσεις
IFS, ISO 14001, ISO 22000, BRC
Στατιστικά στοιχεία (στοιχεία 2020)
- 170.000 τόνοι αποστεωμένα κρέατα
- 900 άτομα προσωπικό
- €350.000.000 Τζίρος
- Εξαγωγές σε 52 χώρες